Pagini

vineri, martie 26



Medierea, definită ca negociere facilitată de către o persoană neutră şi de încredere, oferă oportunitatea de abordare constructivă a diferitelor tipuri de situaţii cu care se pot confruntă părțile într-o dispută.  

Medierea poate fi un sprijin pentru părinții care înțeleg să colaboreze și pe viitor, punând mai presus interesul copiilor lor. 

Pentru partenerii de afaceri, este metoda care dă șanse colaborărilor de lungă durată, echipa noasră fiind pregătită să răspundă provocărilor venite din partea clienţilor noştri. Medierea poate contribui la îmbunătăţirea mediului de afaceri, 

Suntem o echipă relativ tânără de mediatori, cu experienţă în diferite domenii de activitate, având drept coordonator pe Fănuţa Lişman, mediator cu o  bogată experienţă în mediere. 

Convinși fiind că cele mai bune deficizii se iau după o informare prealabilă specializată și de calitate, fie că apelează numai una din părți la mediere fie că ambele părți se decid să în vederea soluționării disputei în care se află pe cale amiabilă, toți cei ce vor apela la serviciile Biroului de mediere „Fănuța Lișman” vor beneficia de o informare calificată și gratuită cu privire la mediere.

Astfel, părțile vor ști în ce măsură neînțelegerile dintre ele lor pot fi stinse prin mediere și care sunt beneficiile recurgerii la procedura medierii, raportate la propria cauză, economisind astfel timp și bani. 

Prin urmare, Biroul de mediere „Fănuța Lișman” oferă consultanță personalizată, cu privire la mediere și la modalitățile de stingere a diferitelor tipuri de dispute, oferind posibilitatea alegerii celei mai bune căi  de soluționare.

Biroul de mediere „Fănuța Lișman” vă așteaptă să apelați cu încredere la serviciile oferite

Pentru programare, ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.

Pentru programarea unei ședințe de informare, vă rugăm vizitați pagina CONTACT